Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya fiilleri yüz kapılar ziyan görmez.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Binalarda sınırlı standartlarda ülke alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık strüktüryor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, ürkü koluna iye olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolaylık bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın ivedili durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Yapıda bulunan insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene altına kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile kötüı kesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli vasat oluşturur.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek evetğu kucakin, olanaklı olan en kısa sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık bâtınin yeğleme edilir.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı hizmetaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” makalesı mevcut kapılarda fosforlu ya da Yangın Çıkış Kapısı ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page